Wij staan voor betrokkenheid, passie, samenwerking en korte lijnen.
Daarom werken we graag samen met:

QuaWeb QuaWeb begeleidt u bij het gehele traject
Deze zusteronderneming van mijnWinkel Training.nl verzorgt uw e-commerce project-management. Inrichten webwinkel training van uw personeel, integratie van diensten of software in uw winkel, ontwerpen en bouwen van de website, zoekmachine optimalisatie, datafeedmarketing, wij helpen u graag!
eaulivier EAulivier.nl is uw en onze partner voor Webdevelopment
Met ruim 10 jaar praktijkervaring bent u ervan verzekerd dat in zee gaan met eAulivier geen wilde gok is. eAulivier is een klein bureau, met erg veel ervaring met mijnWinkel.nl, dus de kortst mogelijke doorlooptijd van uw project. U heeft altijd een vaste contactpersoon, die weet wie u bent.
cemproductions CemProductions maakt portret, product en instructie video's
Speciaal voor ondernemers met een eigen website, biedt CEM Productions Unlimited de mogelijkheid om een eigen videoportret op de site te (laten) plaatsen. De aanwezigheid van een videofragment op de openingspagina, verdrievoudigt, gegarandeerd, de verblijfstijd van bezoekers op uw site.
delver

Delver grafisch ontwerp, vakkundige vormgeving.
Maakt effectieve ontwerpen, co├Ârdineert en bewaakt het drukproces. Waar nodig, wordt intensief samengewerkt met fotograaf, illustrator en websitebouwer.
Zo maken zij onder meer uw logo en huisstijl, brochure en folder, flyer en advertentie, jaarverslag, nieuwsbrief of boek

binkhorst Peter Binkhorst, professionele productfotografie
Een van de belangrijkste zaken in uw winkel zijn de productfoto's. Het zijn de plaatjes die de aandacht trekken als mensen langs uw website surfen. Peter Binkhorst Fotografie zorgt ervoor dat passanten op uw site blijven om verder te kijken, met "headturning photography"
 
   

 


 

 

Gratis uitproberen ?

mijnWinkel

Updates via Twitter

mijnWinkel