U hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Uit talloze bronnen halen wij tips en inspiratie waarmee u uw voordeel kunt doen. Op deze site of via Twitter

webshop tips

TIP 3

Kado bonnen
Webwinkels kunnen meer omzet genereren door het accepteren van eigen of externe kadobonnen. Bij luxere artikelen zorgen een Irischeque, Tinteling of ANWB bon tenminste geval voor naamsbekendheid. Je bedrijf verschijnt dan in het boekje van deelnemende winkels en dat wordt vaak goed bekeken.

Daarnaast is het uitgeven van eigen kadobonnen het thema van 2009. Met tijdelijke acties die de webwinkel zelf via de voorpagina, Twitter, weblog of nieuwsbrief verspreid kun je zo impulsaankopen stimuleren. Bijv. een tijdelijke Zomeractie tot 10 augustus. Vul bij het kortingsveld summer2009 in en je krijgt 5% korting op je gehele bestelling! Dit soort acties blijken uit onderzoek populair en succesvol.
(bron : Webwinkel Weblog )
   

webshop tip

TIP 2

Homepage
De meeste sites openen met een homepage. Hierop staat meestal een korte omschrijving van hetgeen men kan verwachten verder in de site. Dat is heel functioneel en tijdbesparend. Voor de meeste sites.

Stelt u zich voor dat u door de winkelstraat loopt en u ziet alleen dichtgetimmerde etalages. Aan elke deur staat een winkelier die u wil uitleggen wat u binnen kunt vinden. Zou u nog naar binnen gaan ?

Open uw webwinkelsite met mooie foto's van uw producten, liefst met de webshop zelf, zodat uw bezoekers direct verleid worden tot een aankoop over te gaan.
 

webwinkel tip

TIP 1

Bestelproces
Tijdens het bestellen kunnen uw klanten nog op allerlei momenten afhaken. een klik op een verkeerde knop en ze zijn weer weg. Het laatste moment dat u nog zaken kunt proberen te verkopen of onder de aandacht brengen is in de winkelwagen.

Zorg ervoor dat uw bezoekers tijdens het bestellen niet afgeleid worden door ingewikkelde instructies, extra aanbiedingen of andere links dan de knoppen om het bestelproces mee af te ronden.
   

Bekijk hier uw Gratis handige mijnWinkel.nl Stappenplan

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring met het opzetten van mijnWinkel - webshops.

mijnWinkel.nl Stappenplan

De volgende diensten en software bevelen wij u aan in combinatie met mijnWinkel.nl

shop2market
google analytics
google adwords
yourmailinglistprovider
osFinancials
tradedoubler